Пропонуємо вам приготувати овочеву запіканку.

Це корисно, легко та смачно, пише “Галицький кореспондент”.

Інгредієнти:

Рецепт овочевої запіканки
  • Кабачки — 2 шт.
  • Картопля — 2 шт.
  • Морква — 2 шт.
  • Цибуля — 1 шт.
  • Яйця — 3 шт.
  • Часник — 3 зуб.
  • Петрушка — 30 г.
  • Сіль — 1 ч.л.
  • Панірувальні сухарі — 3 ст.л.
  • Олія — 2 ст.л.
  • Чорний перець.

Картоплю, кабачки, цибулю та моркву очищаємо й натираємо на великій тертці. У залежності від ваших смакових переваг, запіканка може містити також інші овочі, наприклад – солодкий перець, баклажани, помідори, цукіні, капусту.

Усі підготовлені овочі вкладаємо у миску, додаємо панірувальні сухарі, яйця, сіль, перець, олію.

Пропускаємо через прес часник, нарізаємо дрібно петрушку й додаємо до овочів.

Усе добре перемішуємо й викладаємо масу у форму, змащену олією. Охайно розрівнюємо верх, трохи ущільнюючи, щоб був гладенький та рівний.

Випікаємо овочеву запіканку у духовці при температурі 180°С протягом 50 хвилин.

Смачного!

Рецепт овочевої запіканки

Джерело