Цього разу на своїй сторінці в Instagram "Мастер Шеф" Володимир Ярославський розповів, як приготувати салат зі спаржі з незвичайною заправкою.

"Спаржа - корисна і смачна навіть сирою, особливо, це стосується фіолетового сорту. Вона надзвичайно багата вітамінами та мінералами, тому найкраще зробити з сирої спаржі салат. Кінчики я трішки обрізав, як і тонку шкірочку, яка заважає насолоджуватись приємним солодким смаком, що нагадує молодий зелений горошок!", — пише Володимир Ярославський із "Мастер Шеф".

Весь секрет у заправці: Ярославський із

Весь секрет у заправці: Ярославський із

Для малинової заправки зірка  "Мастер Шеф" Ярославський бере такі інгредієнти:

  • 15 г малинового оцету
  • 30 г зернової гірчиці
  • 25 г меду
  • 100 г олії
  • 15 г олії смаженого кунжуту
  • дрібка солі

"Усе, окрім олії, змішати вінчиком - і тоненькою стрункою додавати усю олію, інтенсивно помішуючи соус вінчиком! До речі, така заправка може стояти у холодильнику декілька тижнів! Якщо не знайшли малиновий оцет (а я раджу це зробити), можна взяти винний, а в рецепт додавайте пюре свіжомороженої малини!", — пояснює "Мастер Шеф" Володимир Ярославський.

Весь секрет у заправці: Ярославський із

Сам салат можна збирати можна з будь-чого, що у вас є:

  • спаржа
  • зелений горошок
  • томати
  • червона цибуля
  • болгарський перець
  • смажений фундук
  • зелень петрушки чи кінзи

"За бажанням додавайте пармезан або змінюйте інгредієнти на запечений батат, молоду моркву, топінамбур або навіть молодий буряк, додавайте більше листя салатів - фантазуйте!", — додав Володимир Ярославський із "Мастер Шеф".

Останні новини України:

Джерело