Такий вид алкогольного напою, як "настойка", виготовляється шляхом наполягання спирту на різних плодах та прянощах.

Вони мають величезний вплив у Львові – там усюди можна спробувати наливання різних уподобань. І зараз ми розберемо найпростіший рецепт вишневої настоянки під назвою "Українська". 

До

До

Потрібно всього кілька інгредієнтів – звичайно ж, вишня – у кількості 250 грам, а ще літр горілки та 300-500 грам цукру. Ми бачимо, що продуктів для приготування зовсім небагато, тому й готувати настоянку – зовсім легко.

Для початку беремо вишню і готуємо лише половину з них. Її слід очистити від кісточок, а ось ягоди, що залишилися, будуть використані цілком. Усю вишню тепер треба залити горілкою, а потім залишити її цілий місяць у темному прохолодному місці. Її треба витримати.

До

Залишається злити настоянку в чистий посуд, додати туди цукор і поставити у тепле місце. Її потрібно витримати, щоб цукор повністю розчинився і періодично помішувати. Готовий алкогольний напій розливаємо в пляшки, закупорюємо і чекаємо на остаточне приготування - через 6 місяців.

Раніше ми повідомляли, що гречка - не тільки гарнір: як зробити найсмачніші котлети з улюбленої каші та здивувати всіх домашніх.

Також не зайвим буде знання того, що готувати чебуреки дуже просто: швидкий рецепт, з яким впорається невміха.

Джерело