Посольство України в Японії розповіло про вихід книги рецептів української кухні під назвою “Україна. Їжа та історія” в перекладі японською мовою.

Книга є проєктом “кулінарної дипломатії” Українського Інституту, пише “Галицький кореспондент” з посиланням на сторінку Посольства.

Повідомляється, що вона знайомить з історичними передумовами розвитку багатої гастрономічної культури України, а також пропонує близько 80 рецептів традиційної та сучасної української кухні. Окрім власне змісту, видання приваблює чудовим дизайном та якісними фотографіями.

У Японії випустять книгу рецептів української кухні

“Впевнені, що книга знайде своїх шанувальників серед гурманів та друзів України. Частина прибутку від продажу книги буде спрямована на допомогу Україні через НПО КРАЯНИ, яка долучилася до підготовки книги до друку”, – йдеться в дописі.

У Японії випустять книгу рецептів української кухні У Японії випустять книгу рецептів української кухні

Джерело