За вікнами українців вже справжня осінь, зі своїми теплими і прохолодними моментами. Однак поки листя всіляких дерев падають на бруківку і асфальт наші читачі можуть порадувати себе прекрасними булочками.

Так, саме булочками" Сіннабон " з корицею і гарбузом. Завдяки рецептом Ольги Герун можна все таки змусити працювати себе і свою духовку, яка стоїть без діла ось уже з часів консервації грибів. Головне-не лінуватися!

Про це стало відомо завдяки новому відеорецепту Ольги Герун на YouTube-каналі "Сімейна кухня".

Ніжніше тільки хмаринки раю: рецепт булочок

Ніжніше тільки хмаринки раю: рецепт булочок

"Найніжніші "сіннабони" з гарбузом і корицею за рецептом "Сімейної кухні". Домашні булочки з кремом виходять ароматними і шалено смачними. Такі Сіннабони ви ще не пробували. Ідеальне поєднання гарбуза і кориці. М'які, як пух булочки з вершковим кремом.", - пише Ольга Герун.

Що нам потрібно для приготування:

Для тіста: 500 г борошно; 200 мл молоко; 200 г гарбуз (пюре); 60 г цукор; 0,5 ч.л. сіль; 1 шт. яйце; 7 г сухі швидкодіючі дріжджі; 50 мл рослинна олія.

Для начинки: 1 шт.лимон (цедра); 500 г гарбуз; 100 г цукор; 50 г вершкове масло; 1 ст. л. кукурудзяний крохмаль; 1-2 ст. л. мелена кориця.

Заливка: 200 вершковий сирний сир; 80 г цукрова пудра; 30 г вершкове масло; 1 уп. ванільний цукор.

Ніжніше тільки хмаринки раю: рецепт булочок

Ніжніше тільки хмаринки раю: рецепт булочок

Ніжніше тільки хмаринки раю: рецепт булочок

Ніжніше тільки хмаринки раю: рецепт булочок

Ніжніше тільки хмаринки раю: рецепт булочок

Спосіб приготування: 

Джерело